Touwen Wonen & Slapen in de regio Ommen en Zwolle geeft tips voor de keuze van een hoofdkussen

Een hoofdkussen is heel persoonlijk, omdat dit afhangt van hoe je slaapt. Ben je bijvoorbeeld een buik- of rugslaper? Dit bepaalt namelijk de dikte van het hoofdkussen. Ook geven de verschillende kussens ook op verschillende manieren ondersteuning. Touwen Wonen & Slapen in Ommen geeft jou graag advies op het gebied van hoofdkussens.

Image slide

Een hoofdkussen is belangrijk voor een goede nachtrust. Touwen Wonen & Slapen geeft advies

Een goede nachtrust vraagt om een goed slaapsysteem. Dat betekent dat de bedbodem en de matras op je slaapgedrag en voorkeuren zijn afgestemd.

Maar ook het hoofdkussen is essentieel! Als het hoofdkussen op een goede manier ondersteunt, wordt jouw wervelkolom niet onnodig belast en dat betekent dat je ’s ochtends ontspannen en uitgeslapen wakker wordt.

Bij Touwen Wonen & Slapen hebben we zoveel verschillende hoofdkussens, dat er altijd een kussen is dat goed bij jou past. Kom ze gerust eens uitproberen bij Touwen Wonen & Slapen in Ommen.


Maak een afspraak

Buikslaper of rugslaper? Stem je hoofdkussen goed af

De meeste mensen hebben een voorkeurshouding tijdens het slapen. De een ligt graag op de rug, terwijl een ander liever op de zij ligt. Hoe lig jij het liefste te slapen?

Het is de eerste vraag die we stellen als we het hebben over kussens. Want de favoriete slaaphouding bepaalt welk type kussen je nodig heeft.

Het belangrijkste is namelijk dat je wervelkolom in een rechte lijn ligt als je slaapt. Dat betekent voor zij- en buikslapers een wat hoger en steviger kussen dan voor de mensen die liever op hun rug liggen.

We vertellen je graag wat meer over hoofdkussens bij Touwen Wonen & Slapen.


Neem contact op met ons

Wanneer koop je een nieuw kussen? Touwen Wonen & Slapen vertelt het je

De belangrijkste tip die we je kunnen geven bij het aanschaffen van een hoofdkussen, is er niet te lang mee wachten. Elk kussen verliest na enkele jaren de veerkracht, maar mensen hebben er moeite mee afstand te doen van hun kussen en blijven er veel te lang op slapen.

Daarnaast is het belangrijk om de juiste vulling te kiezen. Er zijn kussens in verschillende diktes met een synthetische vulling, maar ook met traagschuim, veren en dons.

Wat voor jou het beste is, ligt aan je eigen voorkeur en slaapgedrag. We komen graag in gesprek met jou om uit te vinden welk kussen het beste bij jou past.


Bekijk onze merken

De beste kussens vind je in de regio Ommen en Zwolle

Pas als je ’s ochtends bent wakker geworden op een nieuw kussen, merk je echt het verschil. Een goed, nieuw kussen ligt zoveel lekkerder en slaapt zoveel fijner.

Bij Touwen Wonen & Slapen hebben we allerlei kussens van verschillende formaten en materialen en jij kunt ze allemaal proberen. Dat is belangrijk, want je zult uiteindelijk zelf de keuze moeten maken. Wel kunnen onze adviseurs je helpen om er achter te komen wat voor jou het beste en fijnste kussen is.

Wil je meer weten over kussens en het assortiment van Touwen Wonen & Slapen in Ommen, neem dan contact met ons op.


Maak een afspraak

De grote merken van Touwen Wonen & Slapen

Bij Touwen Wonen & Slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex
Desso
Parade
Bonaparte
Holland Haag
De Ploeg
Artelux
Kendix
A House of Happiness
Auping
Vandyck
Eastborn
MLine
Silvana
NOX
Optisleep