Merk logo

M Line matrassen en bedbodems kun je kopen bij Touwen Wonen & Slapen kun je kopen in de regio Ommen en Zwolle

Stem alles van je M Line bed af op jouw wensen. Van matras en topper tot kussen en bedtextiel. Natuurlijk met een boxspring of bedbodem van M Line bij Touwen Wonen & Slapen. Kom ze bij ons in de regio Ommen en Zwolle uitproberen.

Image slide
Ultiem slaapcomfort met M-Line
Bekijk de collectie bij Touwen Wonen & Slapen!

M Line matrassen en toppers bij Touwen Wonen & Slapen

M Line matrassen en maximaal comfort gaan hand in hand. Slimme combinaties van pocketveren, schuim en gel bieden oplossingen voor iedereen. Bescherm je matrassen met één van de M Line Covers of kies voor een topper voor nog meer comfort. We adviseren je graag!


Maak een afspraak

Kussens en bedtextiel van M Line

M Line heeft een gevarieerde kussencollectie met maar liefst zeven modellen. Deze kussens zijn volledig af te stellen op jouw voorkeuren. Zo is er voor iedereen een kussen dat hoofd en nek op de beste manier ondersteunt. Combineer dit met M Line bedtextiel van Touwen Wonen & Slapen voor een prettige lichaamstemperatuur iedere nacht opnieuw.

M Line boxsprings en bedbodems

De boxsprings van M Line zijn verkrijgbaar in allerlei trendy kleuren. Je kiest zelf voor een vlak of verstelbaar bed. De pocketveren en zoneverdeling zorgen voor maximaal comfort en goede ondersteuning van je lichaam. M Line verstelbare en vlakke bedbodems plaats je eenvoudig in ieder ledikant.


Neem contact op met Touwen Wonen & Slapen voor meer informatie

M Line bij Touwen Wonen & Slapen

Bekijk en test de hele M Line collectie in onze showroom in Ommen. We helpen je graag met het vinden van een heerlijke slaapbeleving met de juiste looks. Maak je bed bijvoorbeeld helemaal compleet met handige hockers in bijpassende kleuren!


Over ons

Touwen Wonen & Slapen in de regio Ommen en Zwolle, voor al jouw M Line:

- Matrassen
- Toppers
- Kussens
- Bedtextiel
- Boxsprings
- Bedbodems
- Accessoires